fbpx
  • Over InContact comtraco

In 2015 richtte ik, Danielle Jansen, InContact comtraco op. Daarvoor ondersteunde ik 12 jaar lang met veel plezier de marketingcommunicatie-afdelingen van energiebedrijven als Eneco, WoonEnergie en Oxxio. Het aantal medewerkers bij deze ondernemingen varieerde van 12 tot 1.200, maar overal zag ik dat potentie op de werkvloer niet optimaal benut werd en dat projecten hun doelstelling niet haalden door ruis in de communicatie.

Mijn NLP-opleidingen hebben me de tools gegeven waarmee ik mijn eigen potentie en die van anderen benut en vergroot. Mijn missie: mensen in contact brengen met hun eigen kracht. Contact met jezelf is nodig om in contact te komen met anderen en je doelen te realiseren.

“Practice what you preach”

Neuro-linguïstisch programmeren (NLP) is een manier van effectieve zelfsturing. Ik heb zelf ervaren dat NLP verandering mogelijk maakt. Het is voor mij dan ook een “way of life” geworden. In mijn trainingen en coaching pas ik naast NLP ook andere theorieën en methodieken toe, zoals Covey, systemisch werken, oplossingsgericht werken, transactionele analyse, Timeline Therapy en lichaamsgericht werken.

Kernwaarden van mijn trainingen: verbinding, vertrouwen, humor en persoonlijke aandacht. Werken met een lach. En soms een traan, als we de diepte raken.

Naast de theorie (hoofd) is er volop aandacht voor het oefenen (zelf doen) en voor het lijf. Je lichaam werkt als een kompas. Vaak geeft het al het antwoord voordat jij de vraag hebt bedacht. Daarom is het handig als je de kenmerken van jouw kompas kent.

Wanneer je voor InContact comtraco kiest, starten we met een intake en bepalen we het doel. Vervolgens stippelen we samen de beste route uit die naar jouw doel leidt.

Oprichter InContact comtraco - Danielle Jansen